TR EN

Yönetici / 2018-06-27

ÇÖZÜMLERİMİZ

CCTV Kamera Güvenlik Sistemleri

CCTV Kamera Güvenlik Sistemleri

Güvenlik kamerası ve buna dayalı vido analiz, kişi tanıma sistemlerinde ürünlerin proje, kurulum ve devreye alma aşamalarında yaşanabilecek her türlü uyumsuzluk ve teknik sorunun önüne geçebilmek için proje temelli olarak

 

Santral / NETWORK KURULUM HİZMETLERİ

Haberleşme / Santral

Telefon santralı teknolojilerindeki Bir çok Satral markası tecrübe ve bilgi birikimi ile şirket büyüklüğünüz ve iletişim ihtiyacınız ne olursa olsun; uygun santral çözümünü bulabilirsiniz.

 

Zayıf Akım Sistemleri ve Tesisatları

Zayıf Akım Sistemleri Nedir? Zayıf akım sistemleri, insanlara zarar verebilecek olan ya da maddi hasarlara sebep olabilecek elektrik akımı taşımayan elektrik tesisatı sistemine verilen isimdir. Bu sistemler düşük elektrik gerilimi.

 

Yangın Algılama Ve Alarm Sistemleri

Yangın Algılama ve Alarm Sistemleri her türlü yapı, bina, tesis ve işletmelerde çıkabilecek yangınları başlangıç aşamasında tespit etmek, binada yaşayanları bu durumdan haberdar etmek, gerekli güvenlik birimlerine ve itfaiyeye haber vermek amacıyla kurulan hem can, hem de mal korumaya yönelik sistemlerdir.

 

Seslendirme ve Acil Anons Sistemleri

Acil anons sistemleri, işyerlerinden çok katlı bina, alışveriş merkezleri ve fabrikalara kadar her türlü işletmede, acil durum senaryolarının işletme içinde hayata geçirilmesi, çalışanların ve ziyaretçilerin doğru ve hızlı biçimde bilgilendirilmeleri, haberleşmenin sağlanması ve arka planda müzik yayını amacıyla kullanılır.

 

Geçiş Kontrol Ve Güvenlik Sistemleri

Geçiş kontrol sistemleri, modern binalarda giriş ve çıkışların denetimli ve izlenebilir olarak yapılması, kilit altında tutulması gereken yerler için anahtar kullanımının azaltılması, CCTV (kapalı devre televizyon) ve diğer güvenlik sistemleri …